En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları dayanıklılık ile ustalıklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının tarafı silsile son sıcaklıkölçer farklı eder skalasına sahiptir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet midein yeğleme edilir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar ivedi yer anında kapının kabil olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık kızılıyoruz.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Eğer bir yangın kapısı midein hediye meyanştırması bünyelıyor ise bu durumda en dobra seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile üleşmek ve buna nazaran en harbi bedelı kısaltmak olacaktır.

Kapının güzel duyusal yapısı ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve teamülaretler kullanılır.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mamultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarının üretim amacı kişioğlu sağlığını yangın ve yaman gaz yağıının etkilerinden Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page