Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa dışarıya, haricen serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Mimariların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin bünyelmasına ruhsat verilmektedir.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak müntesip yasa düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel aldatmaınmaktadır. Buna nazaran yangın merdiveninin çizimini yapan tasarımcıdan çdüzenışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları gereğince faaliyet etmesi ve muktezi çdüzenışmaların da buna göre konstrüksiyonlması gerekmektedir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak kontrol şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı, bir binada yangın simultane kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedili çıkış noktalarında yahut yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Montaj: Yangın bapsı, rast şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak süflida mekân kayran illere görev vermekteyiz.

Gücvenliğiniz karınin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde mecburi olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden bina dışına açılması gerekir.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden mimarilmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Yangın Kapısının hizmetını gerçekleştirmek sinein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama geçirmek veya amatörce kurmak ağırbaşlı gerilara gaye hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Birhayli yangın bapsı modelinin durum aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, bezemeli yangın bapları, standart yangın kapıları gibi modeller de bulunuyor.

Report this wiki page